Aanbevolen app: Foursquare

Foursquare gebruiken om je zaak te groeien. 
Wie een smartphone heeft en een beetje mee is, die gebruikt Foursquare. Het is een bijzonder leuke app die door vele honderdduizenden mensen in België reeds gebruikt wordt en die wereldwijd zich reeds tussen de grote jongens zoals Facebook en Google+ heeft weten te plaatsen.
Ken je Foursquare-for-business reeds? 

Foursquare biedt heel wat leuke zakelijke mogelijkheden, vooral wanneer je in de retail actief bent, maar ook wanneer je een vrij beroep hebt of een andere onderneming hebt. Ik zie ook steeds meer B2B bedrijven handig gebruik maken van de mogelijkheden.Wat zijn de mogelijkheden? 

Als de video niet speelt, klik hier: http://youtu.be/7bcWle-UA-M

1. Ken & Betrek je klant

2. Wordt gevonden door je klant


De kracht van de foursquare app voor gebruikers is dat je kan zoeken op bijvoorbeeld 'restaurant' of 'hotel' of 'Doe-Het-Zelf' of 'Houthandel'. Als gebruiker krijg je niet alleen de bedrijven te zien die aan je zoekopdracht voldoen. Je ziet de afstand van waar je bent tot daar (gebruik makend van de gps in je smartphone). Je ziet ook nog veel andere zaken zoals reviews, promo's, enz.

Wat bijzonder gewaardeerd wordt zijn 'reviews'. Commentaren die bezoekers van die zaak nagelaten hebben. Punten die ze aan die zaak hebben toegekend.

Ook kan je zien wie in die zaak ingecheckt is van je vrienden die foursquare gebruiken. Zo komen wij regelmatig zakenrelaties tegen op restaurant, waarvan we dankzij Foursquare weten dat ze daar aanwezig zijn. Bijzonder leuk.

3. Promoties naar je klanten  • Je kan posts en updates gemakkelijk zelf om het even wanneer plaatsen. 
  • Klanten zien dan je updates op hun telefoon. 
  • Ook iedereen die zoekt en je zaak tegenkomt ziet deze. 
  • Dit kan gaan over nieuwe producten, een korting, je getrouwheidsprogramma, een goed doel waar je aan mee werkt, als je op een beurs of een tentoonstelling staat, ... 
Het is een communicatie kanaal waarmee je jouw klant kan bereiken en trouw maken op een wijze dat jouw klant je zaak promoot. Een van onze medewerkers was onlangs bij een nieuwe klant, een restaurant en daar geven ze een gratis fles wijn van zodra je op Foursquare inlogt. Als iemand van onze organisate daar in de buurt is, naar welk restaurant denk je dat ze terug gaan?

Om alles te ontdekken over Foursquare voor je zaak, klik hier.

Zie je het niet zitten om dit zelf allemaal op te zetten?

Bel me gerust om je te helpen: +32 497 573 670 ShareThis